JIPPO taisteli JJK:ta vastaan urhoollisesti, mutta ei lopulta jaksanut aivan loppuun saakka. Maalittoman ensimmäisen puoliajan jälkeen JJK iski toisella jaksolla kolme maalia edeten näin Respect Suomen Cupin viidennelle kierrokselle. JIPPO:kin sai pallon kertaalleen JJK:n maaliin, mutta maali hylättiin paitsiona.
Ottelun kuva oli alusta alkaen selvä: JJK piti palloa JIPPO:n kenttäpuoliskolla ja JIPPO pyrki pallon saatuaan iskemään nopeasti vastaan. JJK loi tasaiseen tahtiin maalipaikkoja, mutta JIPPO-puolustus Nathan Stockie viimeisenä lukkonaan onnistui nollaamaan JJK:n hyökkäykset ensimmäisellä jaksolla.
Toista jaksoa oli pelattu noin vartti, kun Eemi Porento laukoi pallon upeasti JJK:n maaliin Aapo Makkosen syötöstä. Tilannetta edelsi kuitenkin paitsio, joten JIPPO:n riemu oli ennenaikaista. Hieman tämän jälkeen Mikko Manninen vei keskityspallosta JJK:n 1-0 -johtoon.
Toisen jakson edetessä JIPPO alkoi väsyä enemmän ja enemmän, ja JJK pääsi jatkuvasti luomaan tilanteita kohti JIPPO:n maalia. 73. minuutilla Tommi Kari vei JJK:n kahden maalin johtoon ratkaisten ottelun. Lisäajalla Matti Lähitie kaunisteli vielä loppunumeroiksi 3-0 rangaistusalueen rajalta lähteneellä hienolla laukauksella. Loppulukemista huolimatta kotijoukkueen esitys antoi nuorelle joukkueelle uskoa tulevaan, sen verran kova vastustaja tänään oli kyseessä.
JIPPO:n kokoonpanossa nähtiin yhteistyöseura SC Riverballin viime kauden pelaajista kokenut Sami Ahonen sekä kahdessa edellisessäkin ottelussa pelannut Aapo Makkonen. Sopimuksettomista pelaajista mukana olivat viime kaudella JIPPO:a edustaneet Teemu Hallikainen ja Antti Åke.
Mark Dziadulewiczin ollessa flunssan kourissa JIPPO:n valmentajana toimi seuran A-junioreita luotsaava Ville Naumanen.

JIPPO – JJK 0-3 (0-0)
Ottelun pöytäkirja
JIPPO: Nathan Stockie; Teemu Hallikainen, Simo Kahelin, Antti Åke, Aapo Huittinen; Miika Vainikainen (77. Kristian Levy), Sami Ahonen; Aapo Makkonen, Miko Mäkirinne, Eemi Porento; Risto Kahelin